Radiomainostuotanto

Asiakas voi tuottaa mainoksen itse tai tilata mainoksen Iskelmä Satakunnan kautta. Myyjät auttavat tarvittaessa radiomainoksen suunnittelussa ja ovat koko mainostuotannon ajan yhteydessä asiakkaaseen. Asiakas voi käyttää valmista radiomainosta myös muissa kanavissa.

Yhteistyössä

Radiomainoksia

Nakkilan Autohajottamo

Yrittäjä Tero Rajala

"Olemme todella tyytyväisiä radiomainoskampanjaan. Kysymme aina, mitä kautta asiakkaat ovat meidät löytäneet ja saimme radiomainoksen avulla useita uusia asiakkaita.

Yksi uusi asiakas oli ajelemassa Porista pääkaupunkiseudulle ja kurvasi meille tekemään kauppoja valtatie 2:lta kun oli kuullut mainoksen radiosta - sopivasti juuri meidän kohdalla. Autonromuja on soitettu hakemaan useita kun ovat radiosta kuulleet, että meiltä saa virallisen romutustodistuksen. Myös nuoret 20-25-vuotiaat ovat löytäneet meille varaosakaupoille radiomainoksen kautta.

Otamme ehdottomasti jossain vaiheessa jatkoa kampanjalle."

hajottamo.com

Köyliön-Säkylän Sähkö

Asiakkuuspäällikkö Heli Ylitalo

"Emme ole Köyliön-Säkylän Sähkössä aikaisemmin mainostaneet radiossa, joten avoimin mielin lähdimme mukaan mainontaan. Kampanjamme kesti kaksi viikkoa, mikä oli tällä kertaa meille se sopivin kesto.

Kaikki sujui nopeasti ja todella mutkattomasti. Meidän ei tarvinnut antaa kuin ajatukset mitä mainokseen tulisi sisältyä ja he ammattilaisina hoitivat homman. Saimme Iskelmä Satakunta -radiosta nopeasti valmista materiaalia kuunneltavaksi ja toivomamme muutokset ja lisäykset onnistui moitteitta. Voimme todeta, että "avaimet käteen"-palvelua erittäin iloisella ja palvelualttiilla fiiliksellä.

Uskomme, että tulevaisuudessakin käytämme radiomainontaa ja voimme ehdottomasti suositella sitä muillekin yrityksille. Oli yritys pieni tai iso, niin kaikille löytyy varmasti sopivan kokoinen ja hintainen kampanja!"

koylionsakylansahko.fi

Suomen Akkukeräys

Osto- ja logistiikkavastaava Kustaa Keskitalo

"Radiokampanja oli onnistunut.

Prosessi eteni nopeasti ja asiantuntevasti.

Suosittelen radiomainosta Iskelmässä kaikille, kyseistä kohderyhmää tavoitteleville yrityksille."

akkukerays.fi

Artemiia

Kauppias Krista Laivuori-Saari

Artemiian kauppias Krista oli rohkea ja antoi tuotannolle vapaat kädet hieman revitellä - tässä tulos. ;)

Artemiialla on pukeutumiseen sekä koti- ja sisustustuotteisiin erikoistuneet liikkeet Huittisissa ja Eurassa.

artemiia.fi

MyHuittinen

Toimitusjohtaja Olli Ristimäki

"Uudelle MyHuittinen-palvelulle haluttiin lanseerausvaiheessa laajaa huomiota Huittisissa ja lähialueella. Lauttakylä-lehden lisäksi paras huomioarvo ja kattavuus paikkakunnalla on Iskelmä Satakunnalla, joten radiomainonta oli luonteva ratkaisu osaksi markkinointisuunnitelmaa.

Mainoksen teko sujui helposti kanavan vakiokumppanin kautta, ja mainostettavalle palvelulle saatiin iskevä ja huomiota herättävä spotti. Mainos kuului koko maakunnassa, vaikka se olisi ollut mahdollista valita kuulumaan vain Huittisten lähettimellä. Näin saatiin huomiota MyHuittiselle muuallakin, koska palvelu on laajennettavissa myös muille paikkakunnille."

myhuittinen.fi

V-K Teräsrakenne

Toimitusjohtaja Jarno Rajala

"Radiokampanja oli hyvä - mainos oli ammattimaisesti tehty ja mainos toistui useasti päivässä.

Prosessi sujui hyvin ja aivan toiveidemme mukaisesti.

Suosittelen radiomainontaa muillekin. Mainonnan hinta on edullinen toistoihin ja mainonnan laajuuteen nähden."

vkterasrakenne.fi

Miten mainosprosessi etenee?

1

Tavoite

Pohditaan yhdessä kampanjan tavoite ja kohderyhmä.

2

Viesti

Mitä haluat kuuntelijoille sanoa? Siitä tulee mainoksen käsikirjoitus. Avustamme tarvittaessa käsikirjoituksen laadinnassa.

3

Tuotanto

Lähetämme käsikirjoituksen ammattilaiselle radiomainostuotantoon. Käytettävissämme on monia eri ääninäyttelijöitä. Samalla sovitaan mainoksen äänimaailma. Radiomainostuotantoon varataan aikaa noin kolmesta viiteen arkipäivää.

4

Vedos

Radiomainoksesta lähetetään vedos kuunneltavaksi. Tarvittaessa siihen voidaan tehdä vielä muutoksia.

5

Kampanjan toteutus

Hyväksytyn vedoksen jälkeen sovitaan kampanjan pituus ja soittoajat.

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää!

Valmis radiomainos

Sovitaan toistomäärät ja niiden ajoitus ja laitetaan mainos soimaan radioon.
Tämä kaikki onnistuu jo samana tai seuraavana arkipäivänä.

Iskelmä Satakunnan mainospalvelu

Mietitkö radiomainonnan hyödyntämistä? Aloittaaksesi tarvitset ainoastaan tietokoneen tai puhelimen! Kirjaudu palveluumme ja luo radiomainoskampanja itse.