Radiomainostuotanto

Asiakas voi tuottaa mainoksen itse tai tilata mainoksen Iskelmä Satakunnan kautta. Myyjät auttavat tarvittaessa radiomainoksen suunnittelussa ja ovat koko mainostuotannon ajan yhteydessä asiakkaaseen. Asiakas voi käyttää valmista radiomainosta myös muissa kanavissa.

Yhteistyössä

Radiomainoksia

Bikestoppi Oy

Toimitusjohtaja Junu Rämö

”Ensimmäistä kertaa lähdimme mukaan radiomainontaan. Prosessi oli helppo ja nopea - ammattimaista toimintaa. Saimme hyvät neuvot, joiden pohjalta lähteä suunnittelemaan mainosta.

Pidämme kovasti mainoksesta. Olemme saaneet mainoksesta positiivista palautetta ja asiakkaat ovat kertoneet kuulleensa sen radiosta. Mainos on toimiva ja siitä käy hyvin asia selväksi.

Nettisivuilla on ollut selkeästi enemmän kävijöitä kampanjan aikana ja jälkeen. Radiomainos on myös imagomainontaa, joka vaikuttaa pitkällä aikavälillä. Kokemus on ollut niin hyvä, että otimme jo jatkokampanjan ja aiomme mainostaa tulevaisuudessakin Iskelmä Satakunta -radiossa.”

bikestoppi.fi

Karhu Forest Oy

Yrittäjä Sauli Norolahti

”Kokeilimme ensimmäistä kertaa radiomainontaa. Halusimme itse olla äänessä mainoksessa - äänitys onnistui helposti ja mutkattomasti. Halusimme mainokseen myös ääniefektiä eli moottorisahan ääntä ja sekin onnistui hyvin.

Prosessi oli kokonaisuudessaan mielenkiintoinen. Olemme todella tyytyväisiä kampanjaan ja mainokseen. Oli todella hieno tunne kuulla radiosta oma mainos. Mainos on humoristinen ja selkeä tehden yrityksen nimeä tunnetuksi.

Mainostimme samaan aikaan myös lehdessä ja puhelimet soivat paljon – monikanavainen mainonta toimi hyvin. Aiomme jatkossakin mainostaa radiossa, koska kokemus on ollut hyvin positiivinen.”

karhuforest.fi

Pyörä- ja konehuolto Järvelin

Yrittäjä Pasi Järvelin

"Meillä oli jo entuudestaan kokemusta radiomainonnasta. Ajattelimme kokeilla myös Iskelmä Satakuntaa kun mediamyyjä otti yhteyttä.

Olimme niin tyytyväisiä, että olemme ottaneet jo useamman radiomainoskampanjan. Iskelmä Satakunnan kolmella lähettimellä saamme kerralla katettua toimialueemme.

Teimme ammattilaisten kanssa yhteistyössä hyvän imagomainoksen, johon taustamusiikiksi halusimme poikani oman bändin musiikkia. Siitä tuli oikein hyvä mainos, joka erottuu muista ja jää ihmisille mieliin. Mainosta on jo muokattukin tarpeen mukaan.

Asiointi on ollut aina helppoa, nopeaa ja sujuvaa. Suosittelen muillekin yrityksille!"

pyorajakonehuoltojarvelin.fi

Artemiia

Kauppias Krista Laivuori-Saari

Artemiian kauppias Krista oli rohkea ja antoi tuotannolle vapaat kädet hieman revitellä - tässä tulos. ;)

Artemiialla on pukeutumiseen sekä koti- ja sisustustuotteisiin erikoistuneet liikkeet Huittisissa ja Eurassa.

artemiia.fi

Nakkilan Autohajottamo

Yrittäjä Tero Rajala

"Olemme todella tyytyväisiä radiomainoskampanjaan. Kysymme aina, mitä kautta asiakkaat ovat meidät löytäneet ja saimme radiomainoksen avulla useita uusia asiakkaita.

Yksi uusi asiakas oli ajelemassa Porista pääkaupunkiseudulle ja kurvasi meille tekemään kauppoja valtatie 2:lta kun oli kuullut mainoksen radiosta - sopivasti juuri meidän kohdalla. Autonromuja on soitettu hakemaan useita kun ovat radiosta kuulleet, että meiltä saa virallisen romutustodistuksen. Myös nuoret 20-25-vuotiaat ovat löytäneet meille varaosakaupoille radiomainoksen kautta.

Otamme ehdottomasti jossain vaiheessa jatkoa kampanjalle."

hajottamo.com

Köyliön-Säkylän Sähkö

Asiakkuuspäällikkö Heli Ylitalo

"Emme ole Köyliön-Säkylän Sähkössä aikaisemmin mainostaneet radiossa, joten avoimin mielin lähdimme mukaan mainontaan. Kampanjamme kesti kaksi viikkoa, mikä oli tällä kertaa meille se sopivin kesto.

Kaikki sujui nopeasti ja todella mutkattomasti. Meidän ei tarvinnut antaa kuin ajatukset mitä mainokseen tulisi sisältyä ja he ammattilaisina hoitivat homman. Saimme Iskelmä Satakunta -radiosta nopeasti valmista materiaalia kuunneltavaksi ja toivomamme muutokset ja lisäykset onnistui moitteitta. Voimme todeta, että "avaimet käteen"-palvelua erittäin iloisella ja palvelualttiilla fiiliksellä.

Uskomme, että tulevaisuudessakin käytämme radiomainontaa ja voimme ehdottomasti suositella sitä muillekin yrityksille. Oli yritys pieni tai iso, niin kaikille löytyy varmasti sopivan kokoinen ja hintainen kampanja!"

koylionsakylansahko.fi

V-K Teräsrakenne

Toimitusjohtaja Jarno Rajala

"Radiokampanja oli hyvä - mainos oli ammattimaisesti tehty ja mainos toistui useasti päivässä.

Prosessi sujui hyvin ja aivan toiveidemme mukaisesti.

Suosittelen radiomainontaa muillekin. Mainonnan hinta on edullinen toistoihin ja mainonnan laajuuteen nähden."

vkterasrakenne.fi

Suomen Akkukeräys

Osto- ja logistiikkavastaava Kustaa Keskitalo

"Radiokampanja oli onnistunut.

Prosessi eteni nopeasti ja asiantuntevasti.

Suosittelen radiomainosta Iskelmässä kaikille, kyseistä kohderyhmää tavoitteleville yrityksille."

akkukerays.fi

MyHuittinen

Toimitusjohtaja Olli Ristimäki

"Uudelle MyHuittinen-palvelulle haluttiin lanseerausvaiheessa laajaa huomiota Huittisissa ja lähialueella. Lauttakylä-lehden lisäksi paras huomioarvo ja kattavuus paikkakunnalla on Iskelmä Satakunnalla, joten radiomainonta oli luonteva ratkaisu osaksi markkinointisuunnitelmaa.

Mainoksen teko sujui helposti kanavan vakiokumppanin kautta, ja mainostettavalle palvelulle saatiin iskevä ja huomiota herättävä spotti. Mainos kuului koko maakunnassa, vaikka se olisi ollut mahdollista valita kuulumaan vain Huittisten lähettimellä. Näin saatiin huomiota MyHuittiselle muuallakin, koska palvelu on laajennettavissa myös muille paikkakunnille."

myhuittinen.fi

Miten mainosprosessi etenee?

1

Tavoite

Pohditaan yhdessä kampanjan tavoite ja kohderyhmä.

2

Viesti

Mitä haluat kuuntelijoille sanoa? Siitä tulee mainoksen käsikirjoitus. Avustamme tarvittaessa käsikirjoituksen laadinnassa.

3

Tuotanto

Lähetämme käsikirjoituksen ammattilaiselle radiomainostuotantoon. Käytettävissämme on monia eri ääninäyttelijöitä. Samalla sovitaan mainoksen äänimaailma. Radiomainostuotantoon varataan aikaa noin kolmesta viiteen arkipäivää.

4

Vedos

Radiomainoksesta lähetetään vedos kuunneltavaksi. Tarvittaessa siihen voidaan tehdä vielä muutoksia.

5

Kampanjan toteutus

Hyväksytyn vedoksen jälkeen sovitaan kampanjan pituus ja soittoajat.

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää!

Valmis radiomainos

Sovitaan toistomäärät ja niiden ajoitus ja laitetaan mainos soimaan radioon.
Tämä kaikki onnistuu jo samana tai seuraavana arkipäivänä.

Iskelmä Satakunnan mainospalvelu

Mietitkö radiomainonnan hyödyntämistä? Aloittaaksesi tarvitset ainoastaan tietokoneen tai puhelimen! Kirjaudu palveluumme ja luo radiomainoskampanja itse.